bet365

Kieran Gibbs ser ut att lämna Arsenal i vinter

Kieran Gibbs ser ut att lämna Arsenal i vinter

Kieran Gibbs kan lämna Arsenal redan i vinter

Enligt The Sun kan spelaren vara på väg bort, detta då man vill värva in Julian Draxler under transferfönstret som drar igång i januari månad.

Arsenal har i dagsläget två spelare som är en nivå högre än de andra i laget, Alexis Sánchez och Mesut Özil. De båda offensiva krafterna är några av stöttespelarna i laget men Arsene Wenger sägs inte nöja sig med duon och ska ha tankar på att värva ännu en offensiv spelare, detta i form av Julian Draxler men då Arsenal inte har samma budget som de rikaste i Europa behöver man först sälja spelare för att ha råd med tysken. I detta fall är det Kieran Gibbs som ser ut att få lämna till förmån för tysken och en försäljning kan komma att ske redan under januarifönstret.

Spelaren har drygt ett och ett halvt år kvar på sitt kontrakt och det mesta tyder på att det inte blir någon förlängning med Arsenal för 27-åringen. Den engelska huvudstadsklubben har ännu inte inlett några kontraktsförlängningar med Gibbs då man är i full gång med nya kontrakt med Sánchez och Özil och det mesta pekar nu mot att Gibbs kommer lämna Emirates Stadium i vinter.

Gibbs har på senare tid blivit andravalet på sin position, detta då Nacho Monreal tagit över startplatsen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply