Jose Mourinho tänker inte på att lämna United

Jose Mourinho tänker inte på att lämna United

Jose Mourinho osäker på sin framtid

Inför kvällens match mot Fenerbahçe i Europa League säger portugisen att han gärna stannar i Manchester United under hela sin kontraktstid, även om det inte är något som är säker.

Manchester United befinner sig inte riktigt där man tänkt inför säsongen. Laget ligger för närvarande på åttonde plats i Premier League med 15 poäng efter tio spelade omgångar och mycket kritik har riktats om lagets portugisiske tränare Jose Mourinho som minst sagt har haft en kontroversiell tid på Old Trafford.

Många United-supportrar har börjat ifrågasätta valet av den före detta Chelsea-tränaren och nu har Mourinho för första gången gett tecken på tankar om framtiden.

– Jag är i klubben som jag vill vara i och är väldigt glad över det, sa Mourinho inför kvällens möte med Fenerbahçe i Europa League och fortsätter:

– Jag vill stanna här under hela min kontraktslängd, men vem vet vad som kommer att hända, avslutade 53-åringen.

Vill förstärka med Jose Maria Giménez i vinter

Det är fortfarande ett par månader kvar innan vinterns transferfönster öppnar, men redan nu har Manchester United börjat förbereda sig rejält inför det kommande fönstret. Engelska Daily Mirror skriver i dag att klubben kommer göra ett försök att värva Atlético Madrids unga stjärnskott José Gimenez, som tidigare även jagats av Premier League-konkurrenten Arsenal. Ska vi tro Daily Mirror kommer en värvning i januari dock bli svår, enligt den engelska källan lär Manchester United få vänta tills nästa sommar innan en värvning är möjlig.

Hoppas få 50 miljoner euro

José Mourinho uppges hoppas få 50 miljoner pund för att kunna värva in den 21-årige mittbacken. Gimenez och sin sida ska ha en prislapp på 56 miljoner pund.

Vad spelaren skulle tjäna är fortfarande oklart, men med tanke på övriga löner i Manchester United skulle han troligen vara bland de bäst betalda försvararna i Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply