bet365

Jole Cole: ”Auba förtjänar bättre än Arsenal”

bet365
Jole Cole- "Auba förtjänar bättre än Arsenal"

Joe Cole tycker Aubameyang borde flytta

Den tidigare Chelsea-spelaren säger att han tycker Pierre-Emerick Aubameyang förtjänar att spela i en bättre klubb än Arsenal.

Joe Cole spelade i flera Premier League-klubbar. Bland annat West Ham och Chelsea där han bland annat vann tre Premier League-titlar med The Blues. Nu säger engelsmannen att han förstår om Arsenals anfallsstjärna Pierre-Emerick Aubameyang vill lämna klubben efter säsongen.

– Om jag vore Aubameyang hade jag tittat ut genom dörren eftersom han är en spelare som måste spela på den absoluta topp-, toppnivån. Han behöver spela i Champions League, säger han till BT Sport och fortsätter:

– Han har inte spelat tillräckligt många år i Champions League för att cementera sig själv som en topp-, toppspelare, vilket är vad han faktiskt är för hans statistik och hans siffror är i nivå med vem som helst.

Aubameyang har kontrakt med Arsenal till och med sommaren 2021.

”Jagas av Barcelona”

Tidigt under söndagsmorgonen skriver flera engelska tidningar att Barcelona följer spelarens situation på Emirates Stadium. Detta för att hitta en ersättare till Luis Suárez som kan vara inne på sin sista tid i FC Barcelona.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal vill värva Thomas Partey i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365