Jack Wilshere vill förlänga med Arsenal

Jack Wilshere vill förlänga med Arsenal

Vill stanna i klubben

Arsenals Jack Wilshere, vars framtid har sett mycket lovande ut men har kantats av diverse skador, har tillbringat en säsong på lån i Bournemouth men är nu tillbaka i Londonklubben, och vill förlänga sitt kontrakt.

Arsenal har inte inlett Premier League-säsongen på bästa sätt och de ligger för närvarande på en sjundeplats. De värvade i somras in förstärkningar till truppen i form av Sead Kolasinac och Alexandre Lacazette. Därtill har de fått ytterligare förstärkning från Jack Wilshere, som har återvänt från förra säsongens utlåning till Premier League-konkurrenterna Bournemouth.

Wilshere, som länge har setts som ett mycket lovande prospekt men som dessvärre också skadar sig väldigt lätt, sitter för närvarande på ett kontrakt med Arsenal som går ut sommaren 2018. 25-åringen har dock inga planer på att lämna, utan är beredd att kämpa för sin plats i klubben.

– Du spelar alltid för din framtid, men jag är glad över att vara tillbaka, känna mig som en del av laget, sade Wilshere via Goal då han blev förfrågad om sina framtida planer.

– Jag är fit och frisk och kommer tillbaka till mitt bästa, och när tiden kommer för att sätta sig ned och diskutera eller inte, då får vi se.

– Ser jag mig själv stanna? Självklart gör jag det. Jag älskar den här klubben. De har varit bra mot mig över åren som gått, jag har ett jättebra förhållande med chefen. Han [Arsene Wenger] har låtit mig spela sedan jag var 17. Han har litat på mig sedan dess. Vi har en jättebra förståelse för varandra och självklart vill jag stanna, avslutade Wilshere.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply