Jack Wilshere jagas av europeiska storklubbar

Jack Wilshere jagas av europeiska storklubbar

Bournemouth kommer inte kunna behålla honom

Jack Wilshere, den en gång så lovande Arsenal-talangen som sedan åkte på en del skador, har sedan sin utlåning till Bournemouth lyckats hålla sig frisk och har imponerat, vilket har väckt intresse hos flera stora europeiska klubbar i Europa.

Arsenals lovande prospekt Jack Wilshere har inte lyckats slå igenom i Arsenal. Under hela sin uppväxt har han spelat i Londonklubben, men på senare år har skador hindrat honom från att utvecklas såsom klubben och spelaren har velat, och inför den pågående säsongen godkände tränare Arsene Wenger en utlåning av mittfältaren till Bournemouth. Det är en utlåning som har gått som på räls, Wilshere har spelat kontinuerligt och har ännu inte visat några tecken på att ha ådragit sig någon skada, vilket talar positivt för mittfältarens framtid. Bournemouths VD Jeff Mostyn tror dessvärre inte att Wilshere kommer att stanna i Bournemouth, med tanke på mittfältarens heta status efter sin formtopp.

– Han är på rätt plats nu och det är fantastiskt för oss att ha honom för säsongen, sade Mostyn via Squawka.

– Vem vet vad som kommer att hända efter detta? Jag tror Arsenal vill ge honom ett nytt kontrakterbjudande nu och det bevisar inte bara att Arsene Wenger är medveten om att han håller på att komma tillbaka till sin bästa form, men också att han attraherar intresse från stora europeiska klubbar.

– Huruvida vi kan värva honom permanent är den stora frågan och förmodligen ett erbjudande på miljoner dollar. Jag tror att det, realistiskt sett, är en avlägsen dröm för oss men vem vet? Galnare saker har hänt i fotbollen, avslutade VD:n.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply