Ivan Perisics gamle agent: ”Han har ett erbjudande som är bättre än Uniteds”

bet365
Ivan Perisics gamle agent: "Han har ett erbjudande som är bättre än Uniteds"

Perisic kan lämna Inter Milan till sommaren

Inter Milans anfallare Ivan Perisic har länge ryktats vara på väg att lämna, med Manchester United intresserade av vänsteryttern, men nu säger Perisics gamla agent Tonci Martic att kroaten har ett erbjudande på bordet som är bättre än Uniteds.

Framtiden har för Inter Milans vänsterytter Ivan Perisic sett något osäker ut. Den italienska storklubben har ryktats vara intresserade av att förlänga med Perisic, medans det har sett ut som att kroaten vill lämna. Perisic sitter på ett kontrakt som löper ut 2020 men har ett gäng av intresserade klubbar, främst från Premier League, beredda att sätta hårt mot hårt för att kunna värva anfallaren.

Enligt uppgifter skall det redan ha kommit ett bud från Manchester United på 60 miljoner euro, men även Premier League-konkurrenterna Arsenal och West Ham samt Barcelona sägs vara på hugget. Perisics före detta agent Tonci Martic blev utfrågad om sin gamle klient och menade på att det fanns andra erbjudanden som kunde visa sig mer lukrativa för kroaten.

– Jag är säker på att Inter redan håller på och arrangerar hans försäljning, sade Tonc Martic via TMW.

– Det har talats mycket om ett 60 miljoner euro bud från Manchester United för honom; hursomhelst, jag vet från mina källor att han har ett annat erbjudande, något mindre i både lön och övergångskostnad, från ett lag som han faktiskt skulle kunna vinna något med i slutändan om han spelade där, avslutade Martic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365