Inter tackar nej till Arsenals Mesut Özil

Inter tackar nej till Arsenals Mesut Özil

Fick chansen att värva Özil – tackade nej

Mesut Özil är en spelare som ser ut att lämna Arsenal redan innan nästa sommar. Troligtvis kommer den tyske mittfältsstjärnan att lämna Arsenal redan i januari eftersom Premier League-klubben inte vill förlora pengar på sin stjärnspelare.

I juni 2018 går Mesut Özils kontrakt ut med Arsenal. Tysken har varit en viktig kugge på mittfältet hos London-klubben sedan han anslöt sig från Real Madrid för ett antal säsonger sedan. Mittfältsstjärnan hade dock, troligtvis, hoppats på större framgångar sportsligt, för efter fyra hela säsonger i klubben så har man inte lyckats bärga någon av de tyngst titlarna.

FA-cupen är det bästa som hänt i resultatväg och nu ser chanserna för en stor titel ut att vara nästan helt brända för den tyske landslagsmannen.

Erbjuds till Serie A-klubbar

LÄS MER: Det tjänar Arsenals stjärnor i lön

Det beror på att Arsenal inte kvalade sig in i Champions League i år medan ligadrömmarna kan vara borta redan nu eftersom Özil kan komma lämna Arsenal i januari. Det beror på att PL-laget inte vill riskera att tvingas låta tysken gå som bosman, vilket hade inneburit att klubben inte kan sälja honom och därav inte tjäna några pengar på en spelarförsäljning.

Mesut Özil ska därför ha erbjudits till flera olika Serie A-klubbar, där ibland Inter. Nu skriver dock den italienska fotbollssajten Calciomercato, och det är uppgifter som även rapporteras av Sky Sports, att Inter ska ha tackat nej till att värva Özil. Även Alexis Sanchez ryktat lämna Arsenal i januari om inte parterna kan komma överens om ett nytt kontrakt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply