Inter och Milan samtalar med Alexis Sanchez

Inter och Milan samtalar med Alexis Sanchez

Milanoklubbarna jagar Arsenals Alexis Sanchez

Kommer Alexis Sanchez att flytta till Milano i sommar? Både Inter och Milan samtalar med Arsenals chilenare, enligt Transfermarketweb.

Antingen Inter eller Milan kan göra en av sommarens stora värvningar. De två rivalerna för samtal med ArsenalAlexis Sanchez, rapporterar TransfermarketwebMilanoklubbarna sägs ha kontakt med chilenarens representanter. Under de samtalen ska man ha uttryckt sitt intresse för spelaren.

Både Inter och Milan kommer dock få jobba hårt för att lyckas med att värva Sanchez. Väldigt många klubbar är intresserade av att locka till sig 28-åringen. Bland annat har det ryktats om att spelaren är högst upp på Chelseas önskelista. Tidigare har det även uppgetts att Bayern München förbereder ett bud på Sanchez.

Lämnar efter tre säsonger

Om sydamerikanen väljer att lämna Arsenal i sommar är en period på tre år i klubben över. Han anlände till London i juli 2014 efter en flytt från Barcelona. Under sin tid på Emirates Stadium har Sanchez varit med om att vinna FA-cupen en gång.

Tidigare under karriären har chilenaren även spelat för exempelvis Udinese och River Plate.

Andra lämnar också?

Flera andra Arsenalspelare ryktas också lämna föreningen i sommar, precis som Sanchez. Till exempel har det påståtts att Athletic Bilbao är intresserade av Nacho Monreal och att Mesut Özil kan lämna Arsenal för Bayern München.

Samtidigt jobbar även Arsenals ledning för att värva spelare i sommar. Bland annat talas det om att man planerar en värvning av Kasper Schmeichel och att man jagar EvertonIdrissa Gueye.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply