Förre Arsenal-stjärnan kan återvända – gratis

Förre Arsenal-stjärnan kan återvända - gratis

Alex Song kan gå gratis till Emirates

Enligt engelsk media så ska den förre Arsenal och Barcelona-spelaren från Kamerun, Alex Song, kan vara på väg att flytta tillbaka till Emirates. Den nu  30-årige mittfältaren skulle kunna gå gratis till klubben.

Under två sejourer spenderade Alex Song sin karriär i Arsenal där han blev en formstark profil. Hans goda förmågor på planen ledde till att Barcelona valde att köpa honom under sommaren 2012. Men tiden i den katalanska storklubben blev inte som någon av parterna hade hoppats på, och afrikanen fick det väldigt svårt att ta en ordinarie plats i startelvan.

Förre Arsenal-stjärnan kan återvända - gratis

Kan gå tillbaka gratis

LÄS: Arsenals löner

Det innebar tillslut att Song fick flytta på sig. Till en början för att bli utlånad till West Ham. I London gjorde han det dock så bra att han några gånger fick komma tillbaka till Barcelona, men utan att briljera.

I slutändan föll lotten på ryska Rubin Kazan. Under januari 2018 avslutades dock spelarens kontrakt med klubben, och nu kan han skriva på som ”free agent”. Något som öppnar upp för en flytt tillbaka till Arsenal. Enligt engelska Sky Sport så ska Arsenal vara intresserade av att ta tillbaka mittfältaren. Inte minst som rotationsspelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply