Emery: Jag kommer överens med Özil

Emery Jag kommer överens med Özil

Påstådd spricka – men Arsenal-tränaren förnekar

Det har ryktats om att det funnits en spricka i Arsenals trupp. Inte minst mellan storstjärnan Mesut Özil och den nye tränaren Unai Emery.

Det handlar då om rykten som florerat sedan inledningen av säsongen. Något som i sin tur gjort att det pratas om att Özil eventuell kan komma att lämna kubben. Men, nu kommer andra uppgifter.

För enligt trovärdiga Sky Sports säger tränaren själv, Unai Emery, att han inte har haft några problem, eller har nu för den delen, med Özil. Dock har det redan blossat upp många flyttrykten för det kommande januarifönstret. Inte minst från några rivaler i den högsta ligan i Storbritannien.

Även intressant för Manchester United

MER SPORT: NHL vinnarodds

Även om Mesut Özil skrev på ett nytt kontrakt inför den gångna säsongen som sträcker sig till och med sommaren 2021 verkar hans framtid inte alls för säker. Då Arsenal ännu en säsong missat spel i Champions League sägs Özil inte vara nöjd med läget på Emirates Stadium och enligt brittiska uppgifter kan han lämna i vinter.

Det är ESPN som menar att det ska vara en infekterad relation mellan Mesut Özil och Arsenals nye tränare Unai Emery och att den förstnämnde kan lämna i januari.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply