Arsenal vill värva Danilo Pereira och Mohamed Elneny

Arsene Wenger vill värva under skadekrisen

I vanlig ordning har Arsenal skadebekymmer i truppen. Nu vill man plocka in ersättare på mittfältet. Det rör sig framförallt om Danilo Pereira och Mohamed Elneny.

Arsenal har under de senaste säsongerna haft en extremt skadebenägen trupp. Något som gjort att många ifrågasatt Arsene Wengers träningsmetoder. På innermittfältet saknas både Santi Cazorla och Francis Coquelin – nu är man på jakt efter ersättare.

Uppges vara överens med klubben

Det är Metro som skriver att Portos eftertraktade mittfältare Danilo Pereira, 24, och Basels Mohamed Elneny, 23, båda ska vara aktuella för en flytt till Premier League-klubben. Enligt källan ska Elnenys arbetsgivare redan vara överens med Arsenal, men ännu har inget bekräftats.

De båda spelarna har under säsongen haft en mer defensiv roll på mittfältet, och ses därför kanske mest som ersättare till Coquelin. Tidigare har man även försökt locka över Ilkay Gündogan till Emirates Stadium, men hittills utan resultat.

Förbereder bud på anfallaren

Under fredagen kunde vi på Silly Season Sverige avslöja att Londonlaget även ska vara ute efter Javier Hernandez, som gjort stor succé sedan hans flytt till Bayer Leverkusen i somras. På 22 matcher har anfallaren gjort 18 mål, och enligt Daily Mail ska man ha förberett ett bud på honom i januari värt 13.2 miljoner pund. Tidigare har han spelat för rivalen Manchester United, men var också iväg på en lånesejour hos Real Madrid i fjol.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply