Chelsea vill ta in Ross Barkley

Everton kan sälja Ross Barkley till Chelsea

Antonio Conte är ute efter fler nyförvärv och man vill gärna ha offensiva sådana. Senaste namnet i högen är Evertons nyckelspelare Ross Barkley som länge ryktats bort från klubben.

Ross Barkley har haft en tung vår i Everton. Efter en fin första halva av säsongen fick han se sig bänkad av Ronald Koeman under många matcher under våren. Han blev dessutom öppet kritiserad av Koeman för sin inställning. Själv har han drömt sig bort från sin moderklubb och intressenter har inte saknats. Bland annat Arsenal och Tottenham har sagts vara sugna.

Även om det är struligt kring Barkley just nu har haft fortfarande blivit hyllad i England, inte minst av hans förra tränare Roberto Martinez som Barkley fick sitt stora genombrott under. Men hans nästa äventyr i karriären kan bli Chelsea då Antonio Conte ser Barkley som ett möjligt mål i sommar.

Lär blir dyr

Det är The Telegraph som kommer med färska uppgifter om att Barkley vill tvinga sig bort från klubben och att Koeman säger att 23-åringen kommer försvinna med 100% säkerhet.

Tidningen skriver att Conte vill göra minst fyra värvningar till i sommar och att minst en av dessa ska vara engelsmän. Alex Oxlade-Chamberlain är en annan engelsman som flitigt kopplas ihop med Chelsea.

Ett pris på runt 500 miljoner sägs vara troligt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply