Chelsea med bud på Oxlade-Chamberlain

Chelsea med bud på Oxlade-Chamberlain

Oxlade-Chamberlain kan lämna Arsenal för Chelsea

Chelsea ska enligt brittisk press vara beredda att lägga ett bud på Arsenals Alex Oxlade Chamberlain i sommar. Summan ska komma att ligga på drygt 30 miljoner euro.

Chelsea med Antonio Conte är inte speciellt böjda med vad man åstadkommit under transferfönstret. Med endast några dagar kvar till starten av Premier League jagar de engelska mästarna fortfarande efter förstärkningar, något man nu ska ha funnit. Enligt Daily Mail ska Chelsea ha riktat siktet mot andra sidan huvudstaden och vill värva från Arsenal. Tidningen rapporterar att Chelsea vill värva Alex Oxlade-Chamberlain innan transferfönstret stänger och att man erbjuder en större summa för att värva 23-åringen.

Chelsea ska vara beredda att betala runt 30 miljoner euro för att värva spelaren som för närvarande sitter på ett kontrakt med Arsenal till och med nästa sommar.

Chelsea med bud på Oxlade-Chamberlain

Conte inte nöjd med transferfönstret

Chelseas tränare Antonio Conte bekräftar själv att han vill se fler värvningar från Chelseas sida då konkurrenterna har rustat upp bra inför den kommande säsongen.

– Vi behöver fler värvningar, det är inte lätt att spela i Premier League. Det finns sex lag som är väldigt starka och jag hoppas vi kan förstärka vårt lag innan transferfönstret stänger. Vi vill ha ett konkurrenskraftigt lag och vara med i titelracet igen. Klubbledningen vet vilka spelare jag vill ha men det kommer inte bli lätt. Det är en stor utmaning för oss att försöka försvara titeln, det kommer inte bli lätt men vi jobbar hårt, säger Conte enligt Sky Sports.

Chelsea spelar sin premiärmatch i ligaspelet på lördag då man ställs mot Burney hemma på Stamford Bridge.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelseas stjärnor

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply