Chelsea intresserade av Aaron Ramsey

Chelsea intresserade av Aaron Ramsey

Arsenal-stjärnans framtid avgörs – kan gå till rivalen

Arsenal kan komma att sälja en av sina mer omtyckta namn, i alla fall från fansens sida. Det handlar om att mittfältaren Aaron Ramsey och klubben kan gå skilda vägar. Det beror inte minst på den tuffa konkurrensen i klubben.

Det har varit osäkert kring var Aaron Ramsey kommer att spela sin fotboll framöver. Efter att ha gått igenom en period full med skador är spelaren ny tillbaka och det har pratats mycket om att det kommer bli ett nytt kontrakt med The Gunners. Redan för några månader sedan pratades det om en ny överenskommelse men då man man inte kommit fram till något har den engelska huvudstadsklubben nu satt ett ultimatum. Skulle man inte komma överens med Ramsey om ett nytt kontrakt i sommar kommer man försöka sälja spelaren.

Kan gå till rivalen – redan i sommar

LÄS MER: Friidrott på TV idag

Vad det gäller Aaron Ramsey så må han inte vara det största eller främsta namnet i London-lagets trupp, men ett av de populäraste. Under vinterfönstret 2011 hämtades han in från Cardiff, och sedan dess har han blivit kvar.

Nu skriver dock Mail On Sunday att huvudstadsrivalen Chelsea ska vara beredda att köpa loss 27-åringen. Ett bud som ska vara värt lite över 300 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply