Celtic nobbar Arsenals bud på Kieran Tierney

Celtic nobbar Arsenals bud på Kieran Tierney

Bakslag för Arsenal

Brittisk media avslöjar att Arsenal lagt bud på Celtics stjärna men att Gunners fått ett negativt svar för att värva Kieran Tierney.

Unai Emery och Arsenal har fortfarande inte sin trupp klar inför den kommande säsongen. Flera spelare har kopplats ihop med att flytta till Emirates Stadium men den engelska huvudstadsklubben har inte lyckats knyta till sig de spelare man siktat in sig på. Den senaste på listan är Kieran Tierney och det kommer inte bli någon lätt sommar för Arsenal att köpa loss skotten.

Enligt brittiska Sky Sports ska Arsenal ha lagt ett bud på Tierney värt 25 miljoner pund. Celtic ska dock ha tackat nej till budet på 22-åringen som den gångna säsongen slog igenom i skottska Premier League. Det är oklart hur mycket Celtic vill ha för att släppa spelaren men enligt Sky Sports ska budet vara långt ifrån vad Celtic kräver.

Spelaren har kontrakt med Celtic till och med sommaren 2023 och Arsenal är inte den enda klubben som ska vara intresserade av Tierney. Även Napoli ska vara beredda att lägga ett bud på spelaren.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal siktar in sig på Yacine Brahimi

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply