bet365

BEKRÄFTAR: Här spelar Karim Benzema när fönstret stänger

Karim Benzema stannar i Real Madrid

Flera medier i England, Spanien och Italien har under en längre tid rapporterat att Karim Benzema ska vara på väg till Arsenal, någon som spelarens agent nu förnekar.

Att Arsenal ska ha fått ett bud accepterat på Karim Benzema har skrivits i flera tidningar de senaste dagarna. Enligt uppgifter ska London-klubben ha erbjudit över 60 miljoner miljoner euro för den franske anfallaren som finns på många radarn hos flera av Europas storklubbar.

Engelska medier har rapporterar att affären mer eller mindre ska vara klar men under söndagskvällen kommer ett uttalande som får många Gunners-fans att bli besvikna.

– Karim är väldigt lycklig i Real Madrid och kommer att fortsätta spela i klubben efter transferfönstret, det är tusen procent säkert, ska spelarens agent Karim Djaziri ha sagt enligt brittiska Sky Sports.

Saknades i ligapremiären

Karim Benzema fanns inte med i söndagens trupp när hans Real Madrid reste till Asturien och Gijón för att möta nyligen uppflyttade Sporting Gijón. Matchen slutade 0-0 efter att huvudstadslaget haft flera chanser att göra mål men skärpan saknades samtidigt som hemmalaget gjorde en väldigt fin insats. Någon som saknades på planen var Karim Benzema som var tvungen att stå över matchen på grund av skada. Fransmannen har ett väldigt bra samspel med Cristiano Ronaldo och samarbetet har resulterat i många mål de senaste säsongerna men utan Benzema tog det helt enkelt stopp.

Benzemas kontrakt med Real Madrid går ut 30 juni 2019

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply