Bayern München vill ha Laurent Koscielny

Bayern München jagar Arsenals backstjärna

Bayern München är på backjakt och enligt engelska Evening Standard vill klubben knyta åt sig Arsenals franske mittback Laurent Koscielny. Men Londonklubben håller hårt i den franske landslagsmannen. 

Laurent Koscielny har de senaste åren växt ut till Arsenals självklara mittbacksstjärna och har under sommarens EM-turnering även varit den stora ledaren i hemmanationen Frankrikes försvar. I kväll väntar Island och Lars Lagerbäck för Koscielny som tillsammans med Adil Rami bildat ett av turneringens säkraste mittbackspar. I Arsenal har han ett kontrakt till sommaren 2019, men enligt engelska Evening Standard vill Bayern München trots det försöka värva backen redan i sommar.

Ancelotti ett stort fan

Enligt den engelska källan är Bayern Münchens nya tränare Carlo Ancelotti ett stort fan av fransmannen som kom till Arsenal från Lorient 2010, och ska även i tidigare klubbar varit intresserad av mittbacken.

Det lär dock inte bli någon lätt affär för den tyska klubben att få igenom då Arsene Wenger, vettigt nog, verkar hålla stenhårt i sin guldklimp.

Arsenal gjorde tidigare idag klart med den japanske supertalangen Takuma Asano.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply