Arturo Vidal till Bayern Munchen: Värva Alexis Sanchez

bet365

Vidals order till klubben – värva Arsenals Alexis Sanchez

Alexis Sanchez ser ut att lämna Arsenal den här sommaren, enligt de allra flesta källorna. Vilken klubb han går till är dock osäkert i dagsläget. Men får hans landsman Arturo Vidal bestämma kommer anfallsstjärnan att spela i Bayern Munchen efter sommarens transferfönster.

Arsenal missade den här säsongen att knipa någon av Premier Leagues platser till Champions League. Efter några dåliga insatser i den engelska högsta ligan kommer alltså London-laget inte att spela i CL den kommande säsongen. Det efter att ha gjort det i 19 raka säsonger.

Misslyckades har förstås gjort fansen missnöjda, framför allt med tränaren Arsene Wengers insatser. Nu vill många se att fransmannen lämnar klubben i sommar, men det finns även en annan som kan komma att lämna.

Alexis Sanchez på väg bort – hamnar i Bayern Munchen?

SE ÄVEN: Det tjänar Arsenals stjärnor

Och den någon är inte vilken som helst, utan den störste stjärnan, som fansen absolut inte vill se sticka i sommar. Det handlar om Alexis Sanchez, som utan tvekan främste spelaren på anfallsplan tillsammans med Mesut Özil.

Engelsk och utländsk media är övertygade om att Sanchez kommer lämna den engelska huvudstadslaget till sommaren. Frågan är bara var. Ryktena är många, men enligt Vidal är valet självklart.

– Jag sa till klubben (Bayern Munchen) att Alexis är en perfekt spelare som gärna skulle vilja komma hit, säger Bayern Munchen-mittfältaren enligt Sky Sports.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply