bet365

Arsene Wenger: Jag ville värva N’Golo Kante

Arsenal-tränaren erkänner: Ville köpa Chelsea-spelaren

N’Golo Kante gör just nu succé i Chelsea och hade ifjol en drömsäsong med Leicester City när de vann ligan. Nu berättar Arsenals tränare, Arsene Wenger, att han har försökt värva den centrale mittfältaren till sitt lag.

– Tänk på det. Det är ingen slump att Leicester gjorde en sån imponerande insats ifjol, framför allt defensivt, och att Chelsea i år har gått från att lag i kris till ett lag som dominerar Premier League, säger Arsene Wenger i en intervju med Sky Sports 1, och fortsätter att hylla N’Golo Kante.

Tränaren erkänner också att han försökt värva sin franske landslagsman under tiden som mittfältaren höll till i Caen i Ligue 2 samt Leicester i Premier League.

”Transfers är transfers – vad ska man göra?”

– Jag ska vara ärlig och erkänna att jag försökte värva honom under tiden då han spelade i Frankrike, men även när han spelade i Leicester. Man ser tydligt skillnaden på Leicester i år och ifjol, och jag är övertygad om att mycket är på grund av saknaden av Kante, säger tränaren.

Det blev dock inte Arsenal för den defensive mittfältaren, utan Kante valde Chelsea samt en betydligt högre lön än vad han kunde bli erbjuden i den regerande mästarna Leicester City.

Läs mer om Premier League:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply