Arsene Wenger: ”Jack Wilshere kommer en dag träna Arsenal”

Arsene Wenger: ”Jack Wilshere kommer en dag träna Arsenal”

Wenger har stora förhoppningar på mittfältaren

Arsenals tränare Arsene Wenger har uttalat sig om den egenuppfostrade talangen Jack Wilshere, som nyligen blev utskickad på lån till Bournemouth, och menar på att engelsmannen fortfarande har en stor framtid framför sig i Arsenal och kommer att erbjudas ett nytt kontrakt.

Det var många som höjde på ögonbrynen under Transfer Deadline Day när det stod klart att Arsenals talangfulle mittfältare Jack Wilshere skulle komma att lämna klubben på ett säsongslångt lån till Premier Leaguekonkurrenterna Bournemouth. Wilshere har mycket problem med skador och har därför inte spelat i princip någonting, vilket är anledningen till lånet. Han anses ha bättre chanser att få mer speltid i benen i ett annat lag men Arsenals tränare Arsene Wenger bedyrar att mittfältaren kommer att återvända till klubben och göra stora saker.

– Jag tycker att han är en riktig Arsenalman, Jag hoppas att om han spelar 30 matcher (den här säsongen), så kommer han komma tillbaka och spela här utan tvekan, sade Wenger enligt ESPN.

På frågan om Wilshere en dag skulle kunna komma att bli kapten i klubben svarade Wenger:

– Säkerligen. Han kommer att sitta på min plats en dag. Han har en riktig fotbollshjärna. Han förstår fotboll, det är i hans gener. Jag ser honom i den här klubben i framtiden, självklart.

– Han kommer att spendera sitt liv i fotbollen, han är en fotbollskille. Han har ett öga på alla. Det är i honom. Antingen har du det eller inte, men han är en riktig fotbollskille, avslutade Wenger.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply