Arsene Wenger ger inte upp Premier League-titeln

Arsene Wenger ger inte upp Premier League-titeln

Tror fortfarande på sitt Arsenal

Arsenals tränare Arsene Wenger har inte gett upp hoppet om att vinna Premier League, uppger The Guardian.

I höstas såg Arsenal ut som en seriös kandidat till att vinna Premier League och mycket talade för att tolv års väntan var över. Efter några halvdana insatser är nu verkligheten en helt annan. Londonklubben befinner sig åtta poäng efter den sensationella ligaledaren Leicester, med nio omgångar kvar att spela. Trots det dystra tabelläget vägrar Arsenals tränare Arsene Wenger ge upp hoppet om att vinna den engelska ligan.

Wenger tror fortfarande att det är möjligt att den nuvarande tabelltrean vinner ligan, upper The Guardian.

– Mästerskapet är långt i från att vara avgjort. Vi kommer inte ge upp,  vi kommer slåss till slutet. Dessutom måste jag poängtera att vi har slagit Leicester två gånger, säger Wenger enligt The Guardian.

Samtidigt som att jakten på Premier League-titeln fortgår måste nu Arsenal även fokusera på FA-cupen. På tisdag reser man till Hull för att spela om en plats i turneringens kvartsfinaler. Inför matchen anser Wenger att man befinner sig i ett skede av säsongen där alla matcher är lika viktiga.

– Vi är i en situation där vi hela tiden måste vinna nästa match, säger Wenger enligt The Guardian.

För fransmannen själv är det också väldigt viktigt att vinna matchen mot Hull. I helgen uppstod ett rykte att Arsene Wenger kan få sparken om man förlorar den matchen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365