Arsene Wenger förnekar värvning av Kolasinac

bet365
Arsene Wenger förnekar värvning av Kolasinac
bet365

Arsenal inte överens med Kolasinac

Lagets franske tränare Arsene Wenger förnekar att man är överens med vänsterbacken Sead Kolasinac, något som tidigare sagt vara så gott som klart.

Arsenal är ute efter att värva en försvarare i sommar och mycket har talat för att det blir den bosniske vänsterbacken Sead Kolasinac från Schalke 04. 23-åringen som även representerar Bosniens landslag sitter på ett utgående kontrakt med Bundesliga-klubben och det mesta tyder på att det blir en flytt i sommar.

Så sent som för endast en vecka sen sades det att spelaren var klar för den engelska huvudstadsklubben, Men nu har Arsene Wenger förnekat det hela.

– Det finns ingen sanning i det, vi är inte överens med någon om något. Just nu är det dock inte tid för att prata om övergångar, sa Arsene Wenger till brittisk press.

Chelsea med i jakten

Antonio Conte letar efter förstärkning till sitt försvar och han sägs ha fattat tycke för Schalke 04:s Sead Kolasinac, detta rapporterar den engelska tidningen The Guardian. Den 23-årige vänsterbacken har hyllats och har i Bundesliga presterat starkt. Dock sitter bosniern på ett kontrakt som går ut till sommaren, och då Schalke inte verkar allt för intresserade av att förlänga är detta en perfekt affär för Chelsea. De skulle kunna vänta till sommaren, med risk att någon annan kniper honom, eller ta honom nu för runda 8 miljoner pund. Han kan spela såväl vänsterback som mittback eller central mittfältare.

SE ÄVEN: Arsenal lönelista 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply