Arsenals plan: Betala 900 miljoner kronor för Antonie Griezmann

Så ska Arsenal stjäla La Liga-stjärnan från Manchester United

Manchester United har kopplats ihop länge med Atletico Madrids anfallsstjärna Antonie Griezmann, men de är inte de enda som vill värva honom. Nu uppger ESPN att Arsenal planerar ett riktigt monsterbud för att köpa loss superstjärnan till sommaren.

Att Jose Mourinho och Manchester United skulle göra nästan vad som helst för att lägga beslag på Anotonie Griezmann till sommaren är ingen nyhet. De är dessutom väldigt benägna att värva någon av hans uruguayanska lagkamrater på mittbackspositionerna, Diego Godin och Jose Gimenez.

Det är dock i Griezmann det största intresset ligger i. De hade behövt en ny anfallare då Wayne Rooney är nära en flytt till Kina medan det är osäkert hur länge Zlatan blir kvar i storklubben. Däremot kommer inte värvningen bli enkel då de fått konkurrens från London.

Kan betala närmare 900 miljoner

Arsenal är just nu på väg att tappa både Mesut Özil och Alexis Sanchez till sommaren, vilket kommer ge rejält klirr i kassan. Det vill de nu använda till att köpa Atletico Madrid-stjärnan, i alla fall enligt ESPN.

Enligt samma källa skulle de vara beredda att betala 80 miljoner pund, vilket är nästan 900 miljoner kronor och skulle med marginal bli klubbens dyraste köp. Om Atletico vill sälja honom till Arsenal är dock inte klart.

Atletico Madrid möter Barcelona på onsdag i den första semifinalen av två i spanska cupen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply