Arsenals nästa skadeavbräck – Lucas Pérez tvingas vila

Arsenals nästa skadeavbräck - Lucas Pérez tvingas vila

Skadesmäll för Arsenal

Efter nio spelade omgångar har nyförvärvet Lucas Pérez ännu inte gjort mål, och nu blir spanjoren borta minst sex veckor på grund av skada.

Skadeproblemen fortsätter för Arsenal. Sedan tidigare har man Per Mertesacker och Danny Welbeck på listan över otillgängliga spelare och i tisdags skadades även lagets spanske anfallare Lucas Pérez och nu har rapporten från sjukstugan kommit.

Pérez åkte i matchen mot Reading på en ankelskada och på fredagsmorgonen kommer rapporter som säger att spelaren blir borta sex till åtta veckor vilket betyder att det kan vara slutspelat år 2016 för 28-åringen.

Arsenals spelar nästa ligamatch på lördag klockan 13:30 då man möter Sunderland.

Arsenal vill värva Sergio Agüero i januari

Efter att den argentinske anfallaren har fått starta två matcher på bänken, en Premier League-match mot Everton samt ett Champions League-möte mot Barcelona, vilket har fått alarmklockor lite var stans att sätta igång. Det ser ut som att argentinaren inte är en särdeles stor favorit hos Guardiola, vilket med största sannolikhet innebär att han kommer lämna förr eller senare, med ett transferfönster som inleds om drygt två månader. Det faktum att Aguero har bänkats har upprört och chockerat många men även fått Premier League-konkurrenterna att börja gräva i plånboken.

Pep Guardiola har tidigare öppnat dörren för en flytt för Sergio Agüero.

Källa: The Guardian

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply