Arsenals Lucas Perez redo att lämna till sommaren?

Arsenals Lucas Perez redo att lämna till sommaren?

AC Milan har visat intresse för anfallaren

Arsenals nyförvärv Lucas Perez har inte presterat så som Londonklubben har önskat hittills och rykten uppger nu att italienska AC Milan är intresserade av anfallaren, som kan komma att lämna igen till sommaren redan.

I somras värvade Arsenal in en ny striker i form av den spanske anfallaren Lucas Perez, som kom från spanska Deportivo La Coruna för runda 20 miljoner euro. Hittills har den 28-årige anfallaren gjort bra ifrån sig och har gjort sju mål på 18 matcher i alla tävlingar, men anfallaren har ännu inte fått så mycket speltid, mycket på grund av användandet av Alexis Sanchez som anfallare. Detta har gjort att rykten har cirkulerat som menar på att anfallaren kan komma att lämna till sommaren, och TMW skriver att italienska AC Milan har fått upp ögonen för anfallaren.

Italienarna, som för närvarande ligger sjua i ligan, är intresserade av att förstärka sin trupp och skulle kunna tänka sig att värva Perez. För närvarande sitter Perez på ett kontrakt som håller honom på Arsenals lönelista fram till juni 2020, men med uppgifter som menar på att anfallaren överväger en flytt till sommaren kan vistelsen förkortas. Perez led under början av säsongen av en ankelskada som höll honom borta, men han har också fått nöta en hel del bänk och en flytt till Milan med mer speltid i sikte skulle kunna locka.

Arsenal står inför en tuff utmaning, då de måste klå Bayern München i returmötet i Champions League efter att ha åkt på en mycket jobbig förlust, och det återstår att se huruvida Perez kan komma in och göra skillnaden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply