bet365

Arsenals Lucas Perez kan lämna för Newcastle

Arsenals Lucas Perez kan lämna för Newcastle

Perez kan lämna i transferfönstret

Arsenal värvade förra året in anfallaren Lucas Perez från Deportivo La Coruna, men anfallaren har inte presterat som förväntat och nu ser det ut som att han redan kan komma att lämna igen, då Newcastle uppges vara intresserade av anfallaren.

Arsenal har varit aktiva i sommarens transferfönster och hittills har man plockat in bland annat Alexandre Lacazette och Sead Kolasinac för att stärka laget efter en något svag säsong. Man har även ryktats komma att sälja ett par spelare som Olivier Giroud, då anfallaren har rapporterats vara av stort intresse för Everton. En annan spelare som sägs komma att lämna klubben är Lucas Perez, som anlände till klubben förra sommaren.

Det är mediet Squawka som skriver att Perez är av intresse för Rafael Benitez och hans Newcastle. Perez har inte varit en prioriterad spelare i Arsenal och anfallarens tid i klubben har inte blivit riktigt som någon hade räknat med. Förväntningarna var höga på den spanske anfallaren men han fick aldrig riktigt chansen att visa vad han gick för. Det blev enbart två starter för anfallaren under förra säsongen, och han hade en del i 11 Premier League-matcher sammanlagt. Det blev även några FA cup-matcher och Champions League-matcher.

Newcastle skall ännu inte ha kommit med ett officiellt bud, men Benitez sägs vara väldigt enträgen om att vinna kampen om Perez signatur. Arsenal uppges kräva 13,4 miljoner pund för anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365