Arsenal vill värva Jesus Navas och Henri Saivet

Manchester Citys Jesus Navas placeras i Arsenal

Arsenal och Manchester City konkurrerar med varandra i Premier Leagues tabelltopp i år. Då kan Jesus Navas byta ett av lagen mot det andra.

Sevillas före detta stjärna Jesus Navas placerades flitigt i Arsenal när han var i den spanska klubben, men då ville han inte flytta då han led av en elakartad hemlängtan som gjorde att han inte kunde genomföra en övergång. Nu kopplas han återigen ihop med Londonklubben, men nu har han fått bot på sina problem med psykologisk hjälp. Den hjälpen fungerade så bra att han nu spelar i Manchester City, som slåss för Premier League-titeln i år.

Arsenal vill ha Jesus Navas

En konkurrent till laget är just Arsenal, som enligt uppgifter vill värva spanjoren. Den vindsnabbe kantspringaren får nämligen begränsat med speltid under Manuel Pellegrini nuförtiden, och kan därför vara aktuell för en flytt från klubben.

Då ska Gunners, som lider av stora skadeproblem för tillfället, vilja ha Navas enligt Tuttomercatoweb. Navas har startat 9 matcher i Premier League i år, och han har hunnit med att passa fram till två mål.

Arsenal favoriter att Henri Saivet

Många storklubbar har uppgetts visa intresse för Bordeauxs offensive mittfältare Henri Saivet, och en av de är just Arsenal. Det är också Londonklubben som uppges vara favoriter till att ro hem värvningen av playmakern, enligt The Mirror.

25-åringen ska kosta ungefär 3.5 miljoner pund enligt tabloiden, och de uppger att även Everton, Tottenham, Aston Villa, Swansea City och Bournemouth alla är intresserade av spelaren.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply