Arsenal siktar in sig på Kingsley Coman

Arsenal siktar in sig på Kingsley Coman

Kingsley Coman på Arsenals radar

Tränaren Unai Emery sägs vara väldigt intresserad av att värva Kingsley Coman under sommarens transferfönster.

Unai Emerys projekt i Arsenal börjar ta form inför den kommande säsongen. Man har hämtat in spelaren som Lichtsteiner, Sokratis Papastathopoulos, Bernd Leno och Lucas Torreira och nu kan ett nytt namn komma att ansluta till Emirates Stadium i sommar. Det är franska beIN Sports som kommer med uppgifter om att Gunners kommer att lägga ett bud för att försöka värva Kingsley Coman från Bayern Munchen. Emery ser gärna fransmannen i sitt lag till den kommande säsongen och nu kommer man försöka lägga ett bud för att knyta till sig spelaren.

Enligt tv-kanalen kommer Arsenal inom kort att presentera ett bud på spelaren värt 50 miljoner euro för att han ska lämna Allianz Arena i sommar. Bayern Munchen betalde 28 miljoner euro för spelaren när han anslöt från Juventus och nu kan man komma att göra sig av med Coman. Spelaren sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Arsenal spelarlöner och kontrakt 2018

22-åringen var inte uttagen i Frankrikes VM-trupp och har inte fått speciellt mycket speltid på grund av skada. Den unge anfallaren har redan spelat i BundesligaSerie A och Ligue 1 och nu kan han ta sig an en ny utmaning i Premier League.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply