bet365

Arsenal och Man United tar upp intresset för Payet igen

Arsenal och Man United tar upp intresset för Payet igen

Dimitri Payet har fått intresse på sig igen från Premier League-konkurrenter

Förra säsongens braksuccé för Dimitri Payet har uteblivit, mycket på grund av West Hams knackiga säsong. Fransmannen är ändå ett transfermål för både Arsenal och Manchester United i januari.

Dimitri Payet anslöt sig till West Ham inför fjolårssäsongen och har varit en tongivande spelare sedan dess. Hans fina insatser i klubblaget har inte gått obemärkt förbi och när han dessutom var en av Frankrikes bästa spelare under sommarens EM-slutspel ökade intresset för honom ännu mer. Därför har 29-åringen sedan länge ryktats bort från Londonklubben, där både Manchester United och Real Madrid har velat värva honom. Payet valde istället att stanna i West Ham då han förlängde sitt kontrakt.

Ryktena har dock bara fortsatt. Manchester United, Paris Saint-Germain och Arsenal har varit tre av klubbarna det surrats mest om i brittiska medier. Det ser också ut som om United och Arsenal kommer försöka sno åt sig Payet nu i januari.

Marknadsvärdet har sjunkit

I somras sade West Ham att man ville ha över en miljard kronor om man skulle sälja Payet. Det troliga marknadsvärdet på Payet i somras låg istället på 400-500 miljoner kronor. Efter en svagare höstsäsong har det värdet nästan halverats.

Enligt Daily Star har Payets värde sjunkit till runt 250 miljoner kronor, en summa som skulle kunna göra Manchester United och Arsenal intresserade åter igen.

Payets kontrakt går ut i juni 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply