Arsenal närmar sig Pavon

Arsenal närmar sig Pavon

Vill lägga bud på argentinske stjärnan

Arsenal och den nye tränaren Unai Emery har fortfarande inte hämtat in en ny ersättare för Alexis Sanchez. Medan klubben tagit in anfallare har den riktige ersättaren fått vänta. Men nu verkar han vara på väg in.

Arsene Wenger har lämnat klubben efter två decennier, och in kom den förre Sevilla och PSG-tränaren Unai Emery. Basken har nu ett tufft arbete framför sig, då Arsenal ska försöka genomgå en förvandling för att kunna komma tillbaka till toppen.

Bland annat så har Arsenal köpt Leno från Bayern Leverkusen. Något som ska ge mer stabilitet på målvaktspositionen. Dock letar London-laget efter något mer.

Vill värva anfallare också

SE ÄVEN: Bästa anfallarna i VM 2018

Vad det gäller ersättaren till Alexis Sanchez så verkar det nu alltså bli en argentinare som ersättare honom. För Arsenal, som satsar på topp igen, ska nu vilja värva från Argentina. Det handlar om Pavon.

För anfallaren Cristian Pavon, som var med i Argentinas VM trupp 2018, sa nu vara på väg till Arsenal. Det är bland annat The Mirror som uppger att agenten har fått ett bud från London-klubben. 22-åringen, som har gjort det bra i Boca Juniors, kan därför komma att bli en Arsenal-spelare under sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply