Mohamed Elneny läkarundersöks av Arsenal?

bet365

Arsenal närmar sig Mohamed Elneny

Arsenal är nu mycket nära att värva Mohamed Elneny. Enligt brittiska medier ska mittfältaren vara på plats i London för att genomgå läkarundersökningen.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige rapporterat att Mohamed Elneny bara är detaljer från en övergång till Arsenal. Londonklubben uppges vara överens med egyptiern och hans nuvarande arbetsgivare, Basel, där man kommer köpa loss honom för 7.4 miljoner pund, motsvarande 93 miljoner kronor. Nu verkar en spelarpresentation vara ytterst nära.

Åker till England

Det är Daily Mail som skriver att mittfältaren befinner sig i London under tisdagen för att genomgå läkarundersökningen hos ”Gunners”. Om allt står rätt till så lär 23-åringen presenteras inom de närmsta dagarna. Den löpstarka egyptiern kommer även att få spela i Champions League för den brittiska storklubben, där man ställs mot Barcelona i åttondelsfinalerna.

Med tanke på en skadedrabbad trupp, där bland annat Jack Wilshere, Santi Cazorla och Francis Coquelin, har man under vintern jagat ersättare. Även Portos Danilo Pereira och Borussia Dortmunds Ilkay Gündogan ska ha stått med på Arsene Wengers önskelista.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply