Arsenal nära Lucas Torreira

Arsenal nära Lucas Torreira

Jagar uruguayanske stjärnan

Arsenal ska just nu närma sig en affär av Lucas Torreira. Det handlar om att London-laget ska vara på väg att köpa loss Uruguay-stjärnan från hans nuvarande klubb Sampdoria. Något som kan komma att ske redan under de närmsta dagarna.

Att Arsenal fortsätter jaga nya spelare är ju ingen hemlighet. Enda sedan Unai Emery blev klar som ersättare för Arsene Wenger så har han letat nytt spelarmaterial. Något som känns nödvändigt för att huvudstadslaget ska kunna komma tillbaka till toppen.

För Lucas Torreria har VM 2018 knappt hunnit att ta slut. Uruguay blev under gårdagen utslagna av Frankrike i kvartsfinalen av mästerskapet. Men redan nu kan han få något att trösta sig med.

Kan bli klar för Arsenal

SE ÄVEN: Bäst betalda spelarna i VM 2018

Det handlar ju nämligen om att Torreira, som blev en viktig del av Uruguays VM-lag den här sommaren, kan gå till Arsenal. Enligt bland annat The Sun så ska den uruguayanske mittfältaren vara en del av Emerys planer för den kommande säsongen.

För spelarens del så kan det bli rätt steg i karriären. Han lämnade redan som 18-åring Uruguay för att spela i Pescaras ungdomslag, och klev snabbt upp i deras A-lag. Därifrån har han jobbat upp sig till Sampdoria, där det under den gångna säsongen blev 10:e plats för klubben och 22-prige Torreira.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply