Arsenal – Manchester United TV-tider – vilken kanal sänder matchen? Se här!

bet365
bet365

Arsenal vs Manchester United? Vilken kanal visar matchen Arsenal/Manchester United?

Vem visar Arsenal / Manchester United? På vilken kanal kan man titta på matchen Arsenal/Manchester United? Var kan man streama matchen? Det är MTG som äger rättigheterna till Premier League i Sverige, och därför är det deras kanaler som får visa matchen här i Sverige. Denna match är en av årets hetaste matcher i Premier League, och därför förstår vi om många vill ta reda på hur man kan se denna match. Då har vi på Silly Season Sverige sammanställt TV-tiderna, tid för avspark och plattformar där man kan se matchen.

Arsenal-Manchester United stream – vart streamas Arsenal vs Manchester United på tisdag, live streaming?

Som nämnts ovan kommer bet365, Unibet och betsson att visar matcher gratis via stream. Arsenal / Manchester United matchen visas dock endast via live streaming hos Viaplay. Viaplay har ett bra sportpaket erbjudande för 299kr/månad

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Betsson
Se matcher gratis här! Se matcher gratis här! Se matcher gratis här!

Arsenal MOT Manchester United PÅ TV – VILKEN KANAL?

Vad gäller Arsenal-Manchester United är tiderna och spelschemat klart. Arsenal möter Manchester United onsdagen den 4 oktober kl 17:00. Manchester United åker till Baskien och Nuevo San Mamés där man möter ett otroligt svårspelat Arsenal. Klubben från Bilbao är ett väldigt bra lag på hemmaplan och förra säsongen slog man Barcelona med hela 4-0 i det första mötet i engelska supercupen.

OMGÅNGENS TOPPMATCH ÄR Arsenal – Manchester United

Att åka till London för en bortamatch på Emirates Stadium är ingen lätt uppgift och när Manchester United kommer på besök brukar det gå hett till. Lagen var väldigt stora rivaler i slutet av 90-talet och början på 200-talet, och den rivaliteten lever kvar än idag Trots att Manchester United har bytt tränare vid ett par tillfällen de senaste åren har man alltid varit konkurrenskraftiga i guldstriden och kampen om en topp fyra-placering.

Arsène Wenger har ingen lätt uppgift framför sig då han inte inlett med någon större övertygelse på Arsenals tränarbänk. Flera poängtapp i säsongsinledningen har gjort att laget i vissa stunder har blivit utbuat av de egna supportrarna och skulle man förlora denna match kommer Benítez att vara mer pressad än aldrig förr i den rödvita tröjan.

SPELA PÅ Arsenal – Manchester United?

Ska du spela på Arsenal -Manchester United? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från betsson, Ladbrokes, Expekt, bet365 och Unibet.

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS
LIVE STREAM GRATIS
RISKFRITT RISKFRITT
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS + 1000 KR RISKFRITT
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Betsson Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
1000 kr i bonus här 1000 kr i bonus här 1000 kr i bonus här 1000 kr riskfritt här 1000 kr riskfritt här

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply