Arsenal kan göra sig av med stjärnan

Arsenal kan göra sig av med stjärnan

Arsenal gör om i laget – kan offra spelare

När basken Unai Emery kommit in i klubben har flera spelare anslutit sig till laget. Nu verkar det samtidigt som många spelare kan vara på väg bort.

Det är svårt för spelare ibland när nya stjärnor och andra spelare ansluter sig. Det här skapar en annan typ av press på spelarna som kan vara jobbigt.

När det kommer till Arsenal så är det en klubb som bygger om rejält, och det gör att vissa spelare lär vara tvungna att flytta på sig. Inte minst verkar det hadla om Danny Welbeck.

Kan gå till rival

LÄS HÄR: Vinnarodds British Open 2018

27-åringen, som varit i den engelska huvudstadsklubben sedan han lämnade Manchester United i slutet av transferfönstret under sommaren 2014, kan gå till en Premier League-rival. Men det finns även andra klubbar som är intresserade av engelsmannens signatur.

Den gångna säsongen blev det fem mål på 28 ligamatcher i Arsenal. Siffror som inte övertygar helt hos klubbledningen. Det finns flertalet klubbar som är på jakt efter spelarens tjänster och det är framför allt en flytt till turkiska Super Lig som det pratas om. Klubbarna Besiktas och Galatasaray är de som ska ha visat störst intresse för spelaren som har kontrakt till och med sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply