Arsenal jagar tre spelare

Arsenal jagar tre spelare

Vill värva Alvaro Morata, Granit Xhaka och Kostas Manolas

Enligt Daily Mirror är Arsenal på jakt efter tre nyförvärv.

Arsenal planerar att värva in ett antal nya spelare under sommarens transferfönster. Tidigare har det ryktats om att Arsenal är ute efter Adrien Rabiot och att Arsenal budar på Andriy Yarmolenko. Nu sägs det att Arsene Wengers huvudfokus är att få in en spelartrio.

Enligt Daily Mirror består den spelartrion av Juventus Alvaro MorataBorussia MönchengladbachGranit Xhaka och RomaKostas Manolas. Ryktena är inte helt nya. Tidigare har det uppgetts att Arsenal har inlett samtal med Morata och att Arsenal har i stort sett värvat Xhaka. Dessutom hävdades det under sommaren 2015 att två London-klubbar jagade Kostas Manolas, där Arsenal och Tottenham var de två inblandade klubbarna.

Samtidigt som att flera spelare är på väg in i Londonklubben ryktas det även om att flera spelare kan komma att lämna Emirates Stadium i sommar. Det har spekulerats om att Kieran Gibbs är på väg bort och att West Ham är på jakt efter Arsenals Jack Wilshere. Dessutom har det sagts att Mathieu Debuchy vill lämna Arsenal. Fransmannen är för tillfället utlånad till Bordeaux.

Med tanke på alla de rykten som cirkulerar runt Arsenal ser det garanterat ut att bli en spännande sommar i norra London.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply