bet365

Arsenal jagar Hirving Lozano

Arsenal jagar Hirving Lozano

Arsenal vill värva från PSV Eindhoven

Arsenal vill förstärka truppen i januari. Den engelska klubben jagar PSV Eindhovens Hirving Lozano, rapporterar Daily Mirror.

Arsenal vill nå minst topp fyra i årets Premier League. Klubben vill värva flera spelare under januarifönstret för att utöka sina chanser att nå det målet. En av de spelare som engelsmännen vill plocka in är PSV EindhovenHirving Lozano, skriver Daily Mirror.

Arsenals scouter har haft koll på Lozano under de senaste veckorna. Där ska de ha gillat vad de har sett. Därefter har klubben beslutat sig för att lägga ett bud på spelaren i vinter.

Det kan dock bli en dyr historia för Premier League-laget. PSV Eindhoven sägs vilja ha minst 30 miljoner pund för att släppa mexikanen. De värvade yttern så sent som i somras och är inte särskilt sugna på att sälja honom redan nu.

Arsenal jagar Hirving Lozano

Jagar Lemar igen

Förutom Lozano så är Arsenal även på jakt efter Thomas Lemar. De försökte värva fransmannen redan under sommaren och kommer att göra ett nytt försök under 2018. Detta trots att spelaren uppgavs vara den som stoppade flytten i somras.

Dessutom så talas det om att den engelska klubben är sugen på att plocka in Arda Turan från Barcelona. Mittfältaren har hamnat långt ner i rangordningen på Camp Nou. Därför letar han efter nya alternativ. Den situationen hoppas Arsenal kunna utnyttja.

Fler heta transferrykten

Arsenal jagar Hirving Lozano

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply