Arsenal jagar Djibril Sidibé

Arsenal jagar Djibril Sidibé

Arsenal vill värva från Monaco

Arsenal vill värva från Monaco. Engelsmännen jagar Djibril Sidibé, skriver Transfermarketweb

Arsenal förbereder sig inför den kommande säsongen. Målet är att ta sig tillbaka till Champions League. För att lyckas med det vill föreningen ta in flera nya spelare. Det har ryktats om att klubben jagar Mario Lemina och att engelsmännen vill värva Hakan Çalhanoğlu. Nu talas det om ett till potentiellt nyförvärv. Arsenal försöker plocka in Djibril Sidibé från Monaco, enligt Transfermarketweb.

Arsène Wenger har imponerats över Sidibés insatser i Ligue 1 och Champions League. Därför är han sugen på att värva försvararen. Tränaren ska ha sagt till klubbens ledning att försöka locka till sig spelaren. På grund av detta förbereder Arsenal ett bud på ytterbacken.

Arsenal är inte ensamma i sin jakt på Sidibé. Flera andra klubbar vill värva fransmannen. Både Manchester City och Tottenham jobbar hårt för att lyckas plocka in 24-åringen. Sedan tidigare har backen även scoutats av BarcelonaJuventus och Napoli.

Trots att många klubbar är ute efter Sidibé så vill Monaco behålla sin ytterback. Spelaren har endast spenderat en säsong i klubben och Ligue 1-föreningen vill ha kvar honom i minst ett år till. Med frestande erbjudanden från flera storklubbar kan det dock bli svårt för Monaco att övertyga fransmannen om att stanna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply