Arsenal intresserade av Dejan Kulusevski

Arsenal intresserade av Dejan Kulusevski

Juventus sägs ha satt en prislapp på Dejan Kulusevski. Nu ska Arsenal visa intresse för att knyta till dig den svenske landslagsstjärnan.

Dejan Kulusevski tappar mark i Juventus. Svensken var tidigare en spelare som man räkna med men efter att Massimiliano Allegri tog över klubben i somras har det gått trögt. Juventus sägs därför vilja göra sig av med svensken och Arsenal ska vara den senaste klubben att visa intresse.

Enligt transferexperten Gianluca Di Mario ska Gunners vara den senaste klubben att gå in i jakten på 21-åringen som kan lämna Turin redan i januari månad. Man har dock konkurrens från bland annat stadsrivalerna Tottenham som under en längre tid haft blickarna riktade mot ”Kulu”.

Den italienska siten Calciomercato uppgav tidigare under torsdagen att Juventus vill ha 35 miljoner euro för att sälja svensken som anslöt till klubben från Atalanta för samma summa.

Under tiden i Juventus har det blivit åtta mål och åtta assist på 62 matcher för Kulusevski vars kontrakt med klubben sträcker sig till och med sommaren 2025.

SE ÄVEN: Uppgifter: Premier League-klubben planerar bud på Alexander Isak

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply