Arsenal ger sig in i jakten på Nicolas Gaitan – scoutade spelaren på plats

Benfica-stjärnan jagas av ny toppklubb

Manchester United och deras lokalrivaler Manchester City har kopplats ihop med Nicolas Gaitan tidigare, men nu ger sig även Arsenal in i jakten på argentinaren. Benfica-stjärnan sägs vara värderad till 24 miljoner pund.

Arsenal har tågat på i Premier League den senaste tiden, men den årliga skadeproblematiken har börjat hinna ifatt London-laget. Aaron RamseyAlex Oxlade-ChamberlainDanny WelbeckJack Wilshere, Tomas Rosicky, David Ospina och Theo Walcott är de namn som utgör den gällande skadelistan. Då ska Arsène Wenger vilja förstärka med en ytter, då Ramsey har fått spela där under säsongsinledningen. Det är en ovan position för honom, och nu ska den franske managern vilja förstärka med ett nytt namn som hör hemma på kanten.

Siktar in sig på Nicolas Gaitan

Det är Benficas skicklige ytter Nicolas Gaitan. Tidigare har han placerats i Manchester United och Manchester City, men nu uppges London-klubben ansluta i jakten på argentinarens signatur enligt The Mirror. City har tidigare nämnts som favoriter till att ro hem värvningen, men det återstår att se om Gunners kan göra det istället.

Scouter på plats

Enligt The Mirror ska Arsenal, tillsammans med Manchester-duon, ha haft scouter på plats när Benfica slog Galatasaray i Champions League. Han gjorde då en stabil insats, men han blev utvisad i slutet efter att ha fått sitt andra gula kort i matchen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply