• Error, no group ID set! Check your syntax!

Arsenal ger inte upp – Özil kan förlänga i januari

Arsenal ger inte upp - Özil kan förlänga i januari

Vägrar ge upp Özil – kan skriva nytt kontrakt

Mesut Özil har under många år setts som en av de bästa innermittfältaren inom den toppeuropeiska fotbollen. Nu kan han dock vara på väg bort från Arsenal, även om klubben inte förlorat hoppet ännu.

Det är tufft i Arsenal just nu. Även om man enkelt tog sig vidare från Europa Leagues gruppspel, och ligaspelet går relativt bra, så är klubben inte där man hoppades att vara för några år sedan.

Till exempel har ju det här lett till att en del spelare verkar lämna klubben, inte minst sagt de två storstjärnorna Mesut Özil och Alexis Sanchez. Den förstnämnde hoppas dock klubben få behålla.

Arsenal ger inte upp - Özil kan förlänga i januari

Ger inte upp Özil

LÄS: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor

För sannolikheten att den chilenska stjärnan Sanchez lämnar London-laget är mycket troligt. Men att den tyske landslagsmittfältaren Özil stannar finns det fortfarande hopp för. De båda spelarna måste dock först se till att förlänga sina kontrakt.

Vad det gäller just den förre Real Madrid-spelaren Özil så skriver The Sun att förhandlingar pågår just nu samt att klubbens representanter påstår sig vara nöjda och säkra då man närmare sig en överenskommelse. Skulle man inte göra det kan stjärnan lämna gratis till sommaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply