Arsenal beredda betala stort för Dortmund-stjärnan

Arsenal beredda betala stort för Dortmund-stjärnan

Kan stjäla ”Auba” från storklubbarna

Både Alexis Sanchez och Mesut Özil på väg bort. Då verkar Arsenal spendera rejält redan under vintern. Det då man verkar vara beredda på att köpa in Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang för nära 650 miljoner kronor.

Det kommer troligtvis inte bli en överraskning för någon när Arsenal-stjärnan Alexis Sanchez väl lämnar klubben. Även om många fans är besvikna så är det ett väntat steg för den chilenske anfallaren.

Samma sak gäller egentligen för Özil. Tysken var precis som den förre Barca-spelaren Sanchez inte med i gårdagens ligamatch för Arsenal mot Bournemouth.

Arsenal beredda betala stort för Dortmund-stjärnan

Kan köpa Dortmund-stjärnan

SE ÄVEN: Det tjänar Arsenals spelare

Om London-klubben genomför affärerna under januarifönstret så kommer det att innebära att de kan sälja spelarna, och inte låta de gå gratis, vilket skulle vara fallet till sommaren.

Då vill Arsene Wenger göra ett rejält köp. Han uppges, enligt Sky Sports, vara intresserad av att köpa Dortmund-anfallaren Aubameyang. En affär som skulle kunna bli en av de dyrare i Premier League med sina 650 miljoner kronor. Dock uppges även Arsenal kolla på lite andra alternativ runt om i Europa.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply