bet365

Arene Wenger bekräftar: Arsenal jagar Mbappé

Kylian Mbappé på Arsenals radar

I en intervju med den franska radiokanalen SFR Sport säger Londonklubbens tränare Arsene Wenger att man har ögonen på Kylian Mbappé.

Näst intill alla storklubbar är på jakt efter AS Monacos franska stjärnskott Kylian Mbappé. Den blott 18-årige supertalangen har under de senaste månaderna slagit igenom i klubben från furstendömet och efter flera fina insatser i Champions League kan han nu komma att flytta i sommar.

Under onsdagen kom uppgifter om att Real Madrid vill värva Mbappé men den spanska huvudstadsklubben är inte ensam. Bland annat ska även Chelsea ha visat intresse samtidigt som spelaren själv flörtat med Paris Saint-Germain. Samtliga klubbar som tidigare visat intresse för spelaren har stora ekonomiska muskler, något som Arsene Wenger poängterar när han avslöjar sin vilja att värva Mbappé.

– Det skulle vara väldigt hypokritiskt och en stor lögn att säga att vi inte följer honom. Självklart följer vi honom men det finns många klubbar som har bättre ekonomiska förutsättningar än oss som är intresserade av honom, säger Arsenaltränaren

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor 2017

Även Inter, Bayern Munchen och Manchester United ska vara intresserade av Mbappé vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019.

Ett eventuellt köp av den unge supertalangen skulle landa på över 100 miljoner euro, i alla fall om man ser till de senaste dagarnas uppgifter.

Arene Wenger bekräftar- Arsenal jagar Mbappé

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply