Anders Limpar hyllar Zlatan Ibrahimovic

bet365
Anders Limpar hyllar Zlatan Ibrahimovic

Limpar hoppas att Zlatan får vinna Premier League

Manchester United har i kraft av en fin start lyfts fram som en av favoriterna att vinna Premier League. En av dem som hoppas det går vägen är den förre Arsenalspelaren Anders Limpar. Som inte håller igen i sina hyllningar till anfallaren. 

Manchester United och Zlatan Ibrahimovic har fått en strålande start på årets Premier League-säsong. Laget har vunnit sina tre första matcher och Zlatan Ibrahimovic har redan hunnit göra just tre mål. Klubben värvade sent under fönstret dessutom in den franske mittfältsstjärnan Paul Pogba och får nu anses som en av favoriterna att vinna ligan. Den förre svenske landslagsmannen Anders Limpar hyllar svensken och hoppas att han vinner ligan även i England, trots att 50-åringen haft ett förflutet som mittfältsstjärna i ligarivalen Arsenal.

– Zlatan är definitivt supersvensken numera. Jag ber till Gud att han vinner Premier League. Det är inte många som vunnit ligan i Spanien, Italien, England och resten, säger Limpar till engelska The Guardian. 

”Han är den största karaktären man kan ha”

Limpar menar att Manchester United inte kunde ha fått en större karaktär än svensken i laget, och hyllar det faktum att han inte bara är kaxig – utan även presterar.

– I varje era har man en spelare som lyfter klubben, vilket Zlatan gör nu. Det behövs. United har i honom den största karaktären man kan ha. Han tror att han är hela världen, men saken är den att om du tror det och inte levererar är du ingenting. Men han tror att han är hela världen – och levererar. Man kan inte kräva mer.

Anders Limpar spenderade fyra säsonger i Arsenal mellan åren 1990 och 1994.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply