bet365

Alexis Sánchez och och Mesut Özil kan lämna Arsenal i sommar

Alexis Sánchez och och Mesut Özil kan lämna Arsenal i sommar

Arsenals superduo kan lämna i sommar

Enligt uppgifter till The Times kan både Mesut Özil och Alexis Sánchez tacka nej till en kontraktsförlängning om klubben missar spel i Champions League.

Det såg länge bra ut för Arsenal i toppstriden, man låg strax bakom succélaget Leicester City och de rödvita fansen hoppades på att Arsene Wengers mannar skulle gå hela vägen för första gången sen säsongen 2002-2003, men så blev inte fallet. Precis som de senaste säsongerna har laget lidit av av formsvacka i slutet av säsongen vilket gjort att man halkat ner till fjärde plats i Premier League-tabellen och har fyra poäng ner till Manchester United på Europa League-plats.

Skulle Gunners missa spel i Champions League nästa säsong kommer lagets största stjärnor Alexis Sánchez och Mesut Özil inte att förlänga sina respektive kontrakt, detta trots att de båda fått ett erbjudande on löneförhöjning till 210.000 euro i veckan. Det är tidningen The Times som kommer med uppgifterna om duon som har kontrakt med den engelska huvudstadsklubben.

Det skulle dock inte bara vara negativa toner i Arsenal-lägret om duon skulle lämna. Skulle det bli så kommer Arsene Wenger att värva in flertalet spelare för att förstärka truppen.

Arturo Vidal flörtar med landslagskamraten

Arturo Vidal vill se Alexis Sánchez i Bayern München, det säger spelaren själv enligt Goal.com.

–  Vi har spelat tillsammans i landslagssammanhang sedan U20. Nu skulle det vara roligt att spela med honom i ett klubblag.

Det är inte bara Vidal som sägs vara intresserad av Alexis Sánchez. Lagets blivande tränare Carlo Ancelotti ska också se positivt på en  för spelaren som kom till Emirates Stadium inför säsongen 2014/2015.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply