Alex Oxlade-Chamberlain kan lämna Arsenal

bet365
Alex Oxlade-Chamberlain kan lämna Arsenal

Kommer att evaluera sin framtid

Alex Oxlade-Chamberlain har tillbringat ett antal säsonger i Arsenal men har ännu inte lyckats etablera sig som reguljär startspelare och erkänner att han tänker på sin framtid och kan välja att flytta någon annanstans.

Arsenals ytter Alex Oxlade-Chamberlain har spelat i Londonklubben sedan 2011 men har under alla sina år inte lyckats med att bli en startspelare i Arsene Wengers elva. Detta är någonting som frustrerar 23åringen, som sedan hans ankomst till Arsenal enbart gjort 52 Premier Leaguematcher från start och åtta mål. Det har dock blivit fler inhopp från bänken, 54 stycken, någonting som dock inte är nog och Oxlade-Chamberlain har erkänt att han inte känner sig bekväm med sin nuvarande situation.

– Jag skulle ljuga om jag sade att jag inte har tänkt på det faktum att jag behöver mer speltid, sade Oxlade-Chamberain till Goals on Sunday via Sky Sports.

– Som fotbollsspelare så vill du spela varje match och jag är inte nöjd när jag inte får spela, som alla som sitter på bänken. Det kommer att komma en tid i min karriär, och jag tror att jag är på väg dit, där jag behöver få mer speltid men min fokus är helt och fullt på att spela för Arsenal och att ta mig in i startelvan när jag får chansen.

– Jag älskar att vara i Arsenal. Det är en fantastisk klubb, ett fantastiskt lag och jag har mycket förtroende för laget. Jag vill bara fortsätta fokusera på det men det finns där bak i huvudet, det faktum att jag vill ha mer speltid. Det kommer en tid i din karriär ibland när du måste omvärdera och tänka ”kommer det att bli här eller någon annanstans?”.

– Jag är på en nivå nu där jag definitivt vill spela och trycker på honom (Arsene Wenger) att spela mig, få feedback, och om jag inte spelar, ta reda på varför, avslutade Oxlade-Chamberlain.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply