Alex Oxlade-Chamberlain jagas av Sevilla och Valencia

bet365
Alex Oxlade-Chamberlain jagas av Sevilla och Valencia
bet365

Kan flytta till La Liga

Alex Oxlade-Chamberlain kan vara på väg att flytta till Spanien. Spelaren jagas av Sevilla och Valencia, uppger Fotbolltransfers.

Alex Oxlade-Chamberlain har under en längre period sagts vara på väg att lämna Arsenal. Så sent som för två dagar sedan uppgavs det att spelaren funderar på att flytta till en annan klubb. Nu fortsätter ryktena. Både Sevilla och Valencia är intresserade av att locka till sig 23-åringen, enligt Fotbolltransfers.

Dock så påstår Arsenals tränare Arsene Wenger att man vill behålla spelaren, vilket kan göra det svårare för de två La Liga-klubbarna att värva engelsmannen.

– Han (Oxlade-Chamberlain) hör hemma här. Vi gillar honom och jag rankar honom högt som spelare. Jag hoppas att han kan visa att han förtjänar en fast plats i laget, säger Wenger till ESPN.

Oxlade-Chamberlain kom till Emirates Stadium under sommaren 2011. Han lämnade då moderklubben Southampton, endast 17 år gammal. Under sin tid i London har spelaren varit med om att vinna två titlar i FA-cupen.

Fler rykten

Oxlade-Chamberlain är inte den enda spelaren som sägs kunna vara på väg att lämna Arsenal. För en vecka sedan påstods det bland annat att Juventus överlägger en värvning av Santi Cazorla. Dessutom har det även spekulerats om att Manchester City vill värva Alexis Sanchez.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply