Alan Smith: “Ödegaard kan floppa som Denis Suárez”

Alan Smith: "Ödegaard kan floppa som Denis Suárez"

Alan Smith som tidigare spelat i Arsenal säger att han inte är övertygad om att låna in Martin Ödegaard från Real Madrid och menar att norrmannen kan floppa likt Denis Suárez.

Martin Ödegaard sägs vara nära en utlåning till Arsenal då han inte finns med i Zinedine Zidanes planer. Endast detaljer sägs återstå innan norrmannen packar väskorna för att spendera våren i London.

Det är dock inte alla som är övertygade om att 22-åringen kommer att lyckas på Emirates Stadium. I programmet Stadium Astro säger den tidigare Gunners-anfallaren Alan Smith att Ödegaard riskerar att få samma problem som Denis Suárez under sin tid i Arsenal.

– Han (Ödegaard) har haft problem att utvecklas i Real Madrid och det sista Arsenal vill är att hämta in en spelare som inte kan bidra med något. Tänk till exempel på Denis Suárez som inte var fysiskt förberedd när han kom till klubben och skadade sig. Att låna in Ödegaard kan bli lika skämmigt, säger Smith och fortsätter:

– Tillslut blev lånet av Denis Suárez pinsamt. Klubben borde dra lärdom av det och inte göra samma misstag igen. Han är en ung spelare som gick till Real Madrid och det är stora förväntningar på honom. Men som det brukar bli så händer det inget, säger Smith som gjorde över 260 matcher i Arsenal.

SE ÄVEN: Uppgifter: Raphael Varane vill lämna Real Madrid efter säsongen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply