AC Milan har bud redo för Nice-talangen Vincent Koziello

AC Milan har bud redo för Nice-talangen Vincent Koziello

Förväntas bli en riktig framgång

AC Milan ryktas ha ett bud klart på OGC Nices unge talang Vincent Koziello som kommit fram genom klubbens egna ungdomsakademi, och som utlovas kunna bli någonting riktigt stort.

OGC Nices unge mittfältstalang Vincent Koziello sägs komma att kunna bli någonting stort en dag. Den 21-årige fransmannen har kommit fram ur Nices ungdomsakademi, men allting började i AS Cannes U19-lag för ett par år sedan. Sedan dess har utvecklingen enbart gått framåt och efter att Koziello blev uppflyttad till a-laget för två säsonger sedan har han så långsamt börjat attrahera uppmärksamhet till sig. Förra säsongen fick han spela 37 matcher och det blev tre mål och sex assist för den unge mittfältaren. I år har han redan spelat 15 matcher och gjort ett mål.

Sedan tidigare har Londonklubben Arsenal ryktats vara intresserade och Wenger sägs hålla ett öga på ynglingen, men nu skriver TMW att AC Milan, som har följt Koziello under en lång tid, har förberett ett bud och är redo att betala för att knyta till sig den lovande mittfältaren. Det kan dock vara så att Koziello väljer att stanna, med tanke på att Nice gör en riktigt bra säsong för närvarande, mittfältaren får spela och då Paris Saint-Germain har tappat sin makt i den franska ligan kan Nice nu göra ett försök att ta en titel. Det vill ju Koziello såklart vara där för.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply