Valencia nobbar Barcelonas bud på Paco Alcácer

Valencia nobbar Barcelonas bud på Paco Alcácer

Paco Alcácer kan stanna i Valencia

Valencia sätter hårt mot hårt när Barcelona vill värva anfallsstjärnan Paco Alcácer under transferfönstret.

Efter att ha gått miste om spelare som Kevin Gameiro och Luciano Vietto har Barcelona riktat blickarna mot Valencia och Paco Alcácer som alternativ till platsen som fjärdeanfallare den kommande säsonget, men det går inte riktigt som den spanska storklubben tänkt sig.

Barcelonas jakt på en anfallare fortsätter. Efter att ha misslyckats att värva flertalet namn sägs man ha vänt sig till den spanske landslagsspelaren Paco Alcácer och skickat iväg ett bud till Valencia för att köpa loss spelaren. Enligt MARCA ska Barça ha erbjudit 30 miljoner euro för spelaren men Los Ché är inte speciellt intresserade av att sälja sin anfallare och refererar till utköpsklausulen på 50 miljoner euro. Tidigare har det dock ryktats om att spelaren ska vara överens med Barça om det personliga kontraktet.

Valencia som behöver reglera sina kostnader på grund av Financial Fair Play har trots den strikta ekonomin inga tankar på att sälja spelaren och irritationen blir allt större för Barcelona med endast en vecka kvar av sommarens transferfönster.

En annan spelare som det ryktats väldigt mycket om är försvararen Shkodran Mustafi som sades vara nära flytt till Arsenal, men likt med fallet Alcácer ska Valencia ha refererat till tyskens utköpsklausul på 50 miljoner euro.

Barcelona har annars haft en bra sommar då man värvat in fyra nya spelare och förstärkt sin defensiv samtidigt som Javier Mascherano och Neymar kritat på ett nytt kontrakt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply