Uppgifter: Wayne Rooney och Olivier Giroud till Everton

Uppgifter: Wayne Rooney och Olivier Giroud till Everton

Båda anfallarna ryktas vara nära

Det har talats om Manchester Uniteds Wayne Rooney och hans framtid under en lång tid, men det ser nu ut som att hans nästa klubb står klar, och att det blir Everton som han återvänder till, med Arsenals Olivier Giroud som ser ut att följa honom dit.

Manchester Uniteds legendariske anfallsstjärna Wayne Rooney har under en tid ryktats vara på väg att lämna klubben, efter att ha blivit bortprioriterad större delen av den förra säsongen. Det har talats om en flytt till Kina eller MLS, men ikonens gamla klubb Everton har också varit uppe på kartan, och det ser nu ut som att affären kommer att gå igenom i veckan, detta skriver The Sun.

Enligt uppgifter till tidningen skall Rooney inte ha fått en plats i Uniteds trupp som kommer att åka till USA på söndag för deras försäsongs-tour, och källor menar på att en affär mellan klubbarna är så gott som klar. Det skulle innebära att Rooney kommer att återvända till Goodison Park efter 13 år, då stjärnan lämnade för Manchester United. Rooney skall inte ha fått några erbjudanden från MLS och han sägs inte ha varit beredd att dra med sig familjen till Kina.

Arsenals Olivier Giroud är en annan anfallare som kopplas ihop med en flytt till Everton, och den franske strikern sägs komma att få spela med Rooney på topp, medans Everton-stjärnan Romelu Lukaku sägs lämna klubben för Chelsea, i en affär som ryktas komma att kosta runt 90 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply